Fietskleding

Het wordt weer mogelijk om fietskleding te bestellen!

We laten het weten zodra het mogelijk is om fietskleding te bestellen die speciaal is ontworpen voor ons fietsproject Terug naar Westerbork. Het zou mooi zijn als deelnemers aan de fietstochten zoveel mogelijk uniform gekleed gaan. Wij denken aan minimaal een fietsshirt (trui km prof bodyfit) en bij voorkeur ook een fietsbroek (bibshort prof lycra elite legtripper 3.0).

Met Bioracer hebben wij speciale prijsafspraken gemaakt. Zij bieden diverse kledingstukken aan. In hun webshop vind je de verschillende kledingstukken die je rechtstreeks bij Bioracer kunt bestellen. Zodra dit mogelijk is vind je hier de link.

Ook als je niet meedoet aan de fietstochten kun je deze kleding uiteraard bestellen.

Wanneer je de kleding tijdig bestelt (en betaalt), garandeert Bioracer levering voor de startdatum van de fietstocht.

Je doet rechtstreeks zaken met Bioracer. De Stichting Terug naar Westerbork is niet aansprakelijk voor je bestellingen. Afname van kleding na bestelling is verplicht, ook wanneer de fietstocht (vanwege calamiteiten) niet plaats zou kunnen vinden.

Voor vragen over lopende orders kun je rechtstreeks contact opnemen met de Customer Service Nederland van Bioracer: salessupportnl@bioracer.com of telefonisch via +31 (0)513-767278.