Fietskleding

Onderstaand bericht is niet meer van toepassing!!!!
Het is nu nog niet bekend wat er voor de tocht van 2021 aangeboden kan worden.

Vanaf nu is het mogelijk om fietskleding te bestellen die speciaal is ontworpen voor ons fietsproject Terug naar Westerbork. Het zou mooi zijn als deelnemers aan de fietstochten zoveel mogelijk uniform gekleed gaan. Wij denken aan een fietsshirt (trui km prof bodyfit) en een fietsbroek (bibshort prof lycra elite legtripper 3.0).

Met Bioracer hebben wij speciale prijsafspraken gemaakt. Zij bieden diverse kledingstukken aan. In hun webshop vind je de verschillende kledingstukken die je hier rechtstreeks bij Bioracer kunt bestellen.

Ook als je niet meedoet aan de fietstochten kun je deze kleding uiteraard bestellen.

Wanneer je de kleding vóór 16 maart 2020 bestelt (en betaalt), garandeert Bioracer levering voor de startdatum van de fietstochten.

Je doet rechtstreeks zaken met Bioracer. De Stichting Terug naar Westerbork is niet aansprakelijk voor je bestellingen. Afname van kleding na bestelling is verplicht, ook wanneer de fietstocht (vanwege calamiteiten) niet plaats zou kunnen vinden.

Voor vragen over lopende orders kun je rechtstreeks contact opnemen met de Customer Service Nederland van Bioracer: salessupportnl@bioracer.com of telefonisch via +31 (0)513-767278.