Educatieve fietstochten Terug naar Westerbork AFGELAST

16 maart 2020

In verband met de internationale ontwikkelingen rondom de Corona-crisis heeft het bestuur van Stichting Terug naar Westerbork het volgende besluit genomen:

– de educatieve fietstocht van Auschwitz naar Westerbork van 22 april t/m 4 mei a.s. is afgelast.
– de educatieve fietstocht van Bergen-Belsen naar Westerbork van 1 mei t/m 4 mei a.s. is afgelast .

Beide fietstochten zullen dit jaar ook niet meer worden georganiseerd.
 
Henk Emmens, voorzitter van Stichting Terug naar Westerbork: “Helaas heeft de Corona-crisis onze voorbereidingen van de afgelopen jaren een halt toegeroepen. Dat is weliswaar teleurstellend, maar de veiligheid van deelnemers en begeleiders hebben absolute prioriteit gehad in ons besluit.”

We willen ons concept (een combinatie van Sport en Educatie, gericht op Vrede en Vrijheid) niet laten vergeten. Daarom onderzoeken we de mogelijkheid of, en zo ja hoe we dit in de toekomst een vervolg kunnen geven. Blijf de ontwikkelingen volgen op onze website.
 
Binnenkort zullen wij de reeds betaalde inschrijfgelden terugbetalen aan de deelnemers. Met (financiële) stakeholders nemen wij contact op voor het maken van nadere afspraken.
 
Wij willen iedereen bedanken die ons tot nu toe heeft willen helpen bij de realisatie van ons bijzondere project in het kader van 75 jaar Vrijheid!
 
Bestuur Stichting Terug naar Westerbork

Nieuwsbrief: https://mailchi.mp/be1c1b3c126b/afgelastterugnaarwesterborkmaart2020